Depizzaovenloods Logo Factuur

Maak een afspraak

U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag, ook ‘s avonds. Maak een afspraak; bel, mail, WhatsApp of vul onderstaand formulier in.
Op zaterdagen houden wij 'demo-dagen pizzaoven', dan bent u van 12:00u tot 16:00u zonder afspraak van harte welkom.

Let op: op zaterdag kunt u tot 16:00 uur een afspraak maken.

De Pizzaovenloods

Zowel onze opslag als de showloods zijn gevestigd in Baarn. De opslag telt gemiddeld zo’n 120 houtovens. Daardoor kunnen wij in principe alles uit voorraad leveren. Dit geldt ook voor alle accessoires. In onze showloods staan al onze accessoires en pizzaovens in diverse maten opgesteld. Wij vertellen u er graag alles over.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 20:00 (op afspraak)
Zaterdag: 12:00 - 16:00 Demo-dag Pizzaoven (zonder afspraak)!
Zondag: Gesloten

Pizzaoven demo-dagen

Deze ZATERDAG hebben wij een demo-dag.

Op demo-dagen bent u welkom van 12:00u tot 16:00u zonder afspraak.

Wij hebben een op hout gestookte pizzaoven binnen in onze showloods aan staan en bakken geregeld een pizza. Zo kunt u zelf zien hoe gemakkelijk en lekker het is.

Onder genot van een drankje legt eigenaar Frank Mol u graag alles uit omtrent de pizzaovens. Er zijn behoorlijk wat verschillen die u moet weten voordat u een pizzaoven aanschaft. Wij hebben alle typen pizzaovens!
Na een bezoek bij ons bent u geheel op de hoogte en weet u wat voor oven eventueel het beste bij u past.

Buiten de demo-dagen bent u uiteraard altijd welkom, maak een afspraak met Frank. Hij trekt een uur voor u uit zodat u hierna helemaal op de hoogte bent over de grote verschillen, samenstelling en bediening.

houtovens steenovens pizzaovens
houtovens steenovens pizzaovens
houtovens steenovens pizzaovens

Bezoek onze showloods in Baarn

Wij kunnen u alles vertellen over de ‘op hout gestookte’ steenovens. Ook wel pizzaovens, brood ovens of houtovens genoemd. De Pizzaovenloods biedt u zowel kwaliteit, exclusiviteit als de beste service (ook na de aankoop). Wij helpen u graag op weg en kunnen eventueel ook de steenoven bij u thuis installeren.

Robuust Wonen is de importeur en distributeur van de merken Clementi en Sfera. Daardoor leveren wij direct van de fabrikant. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showloods in Baarn. Zo kunt u alle verschillende modellen, maten, onderstellen en accessoires bekijken. In onze showloods hebben wij bovendien de Pizzaoven Clementi Mondo aangesloten.