Depizzaovenloods Logo Factuur

Clementi pizzaovens

Wilt u een pizzaoven kopen? Dan bent u bij de Pizzaovenloods aan het goede adres! Wij hebben Sfera en Clementi ovens.

Houtovens van Clementi

Clementi heeft directe en indirecte houtovens. Direct betekent dat het vuur in dezelfde ruimte ligt als waar de gerechten bereid worden. Bij indirecte ovens heb je een apart stookgedeelte onder het ovengedeelte. U kunt alles met deze ovens doen. De mogelijkheden zijn oneindig, maar als u de lekkerste pizza’s wil bakken dan moet u kijken naar een directe pizzaoven. Clementi heeft vier modellen directe pizzaovens:

Clementi Pizzaovens

Het kleinste model is de Clementino. Deze oven staat op vier pootjes, gemakkelijk overal te plaatsen. Het is mogelijk om te stoken op hout óf op gas. De Clementino is er in één maat en in drie verschillende kleuren.

Clementi Pizzaovens

De Clementi Mondo is bij uitstek de beste pizzaoven. Het duurzaam materiaalgebruik, hoge mate van isolatie in combinatie met het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem maakt deze oven uniek. Op stoken op hout, gas of combinatie is mogelijk. De Clementi Mondo is er in drie maten en in vier verschillende kleuren.

Clementi Pizzaovens

De Clementi Gold is het nieuwste model van Clementi. Deze oven is nagenoeg hetzelfde opgebouwd als de Clementi Mondo en heeft ook dat gepatenteerde luchtcirculatie systeem. De Clementi Gold is er in drie maten en in zes kleuren.

Clementi Pizzaovens

De Clementi Crosti is een elektische pizzaoven. Het heeft drie uitvouwbare pootjes zodat deze oven overal op geplaatst kan worden. Het wordt zowel van onder de steen als boven in de oven verwarmt. De Costi is leverbaar in één maat en in het zwart.

De indirecte houtovens van Clementi

Clementi Pizzaovens

De Clementi Piccolo is de kleinste indirecte houtoven van Clementi en is verrijdbaar.

Clementi Pizzaovens

De Clementi Smile is net een slag groter dan de Piccolo en eveneens verrijdbaar. Deze oven is ook leverbaar zonder onderstel en dakje. Dan kunt u de oven ergens op plaatsen of inbouwen. Eventueel ook voor binnen.

Clementi Pizzaovens

De Clementi Elite is een indirecte houtoven voor binnen. Tevens te gebruiken als verwarming.

Masterchef Holland

Masterchef Holland heeft ons uitgekozen om de kandidaten pizza’s te laten bakken in de beste houtovens Clementi Mondo.Ook voor de pizzeria heeft Clementi een houtoven: Clementi Professionale.

Showloods in Baarn

Twijfelt u nog of u deze pizzaoven wil kopen of wilt u heb gewoon eens aan het werk zien? Wij hebben gekozen om de grootste Clementi Mondo aan te sluiten in onze showroom. Op aangekondigde demo-dagen staat deze oven de hele dag aan. U kunt zelf ervaren hoe gemakkelijk bijvoorbeeld een pizza bakken is in onze houtovens. Proef, ervaar en geniet van een drankje.

Sfera Pizzaovens