Depizzaovenloods Logo Factuur

Neem contact op

U bent altijd welkom om ons vragen te stellen of ons komen te bezoeken. Het bezoeken doen wij op afspraak, zo hebben wij alle tijd voor u. Bel 06-34933800.
Op zaterdagen (demo-dagen pizzaoven) bent u zonder afspraak welkom tussen 12:00u - 16:00u.

De Pizzaovenloods

Wij zijn al vanaf 2009 hét aanspreekpunt als u op zoek bent naar een pizza oven. Wij hebben alle ovens opgesteld staan en vertellen er graag alles over. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de grote verschillen. Na een bezoek bij ons kunt u weloverwogen een eventuele beslissing maken welke oven het beste bij u past.

Wij hebben vanaf 2009 gewerkt onder de naam ‘Robuust Wonen’. Vanaf eind 2023 zijn wij verder gegaan onder de naam ‘Pizzaovenloods’. Alleen de naam is gewijzigd. De kwaliteit, service gerichtheid, kennis, uitleg, ervaring en advies blijft hetzelfde.

Contactgegevens

Openingstijden

Maak een afspraak om op bezoek te komen.

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00 Demo-dag Pizzaoven (zonder afspraak)!
Zondag: Gesloten

Pizzaoven demo-dagen

Deze ZATERDAG hebben wij een demo-dag.

Op demo-dagen bent u welkom van 12:00u tot 16:00u zonder afspraak.

Wij hebben een op hout gestookte pizzaoven binnen in onze showloods aan staan en bakken geregeld een pizza. Zo kunt u zelf zien hoe gemakkelijk en lekker het is.

Onder genot van een drankje legt eigenaar Frank Mol u graag alles uit omtrent de pizzaovens. Er zijn behoorlijk wat verschillen die u moet weten voordat u een pizzaoven aanschaft. Wij hebben alle typen pizzaovens!
Na een bezoek bij ons bent u geheel op de hoogte en weet u wat voor oven eventueel het beste bij u past.

Buiten de demo-dagen bent u uiteraard altijd welkom, maak een afspraak met Frank. Hij trekt een uur voor u uit zodat u hierna helemaal op de hoogte bent over de grote verschillen, samenstelling en bediening.

houtovens steenovens pizzaovens
Contact
houtovens steenovens pizzaovens

Bezoek onze showloods in Baarn

Wij kunnen u alles vertellen over de ‘op hout gestookte’ steenovens. Ook wel pizzaovens, brood ovens of houtovens genoemd. Robuust Wonen biedt u zowel kwaliteit, exclusiviteit als de beste service (ook na de aankoop). Wij helpen u graag op weg en kunnen eventueel ook de steenoven bij u thuis installeren.

De Pizzaovenloods is de hoofd importeur van de merken Clementi en Sfera. Daardoor leveren wij direct van de fabrikant. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showloods in Baarn. Zo kunt u alle verschillende modellen, maten, onderstellen en accessoires bekijken.