Depizzaovenloods Logo Factuur

Masterchef Holland

Masterchef Holland

Masterchef Holland gebruikte onze pizzaovens

Bij Masterchef Holland was te zien hoe de kandidaten de heerlijkste pizza’s hadden gebakken in onze houtovens. Deze pizza ovens zijn ten eerste geselecteerd op de snelle opwarmtijd. Ten tweede vanwege de professionaliteit en ten slotte de functionaliteit. Het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem zorgt namelijk voor optimaal gebruiksgemak. De Clementi Mondo pizza ovens blijven lang warm vanwege de uitstekende isolatie. Al met al bij uitstek de perfecte houtoven en dat is gebleken!

Masterchef Holland en de beste pizzabakker van Nederland

De uitzending van Masterchef Holland werd opgenomen bij de Bloemenveiling in Aalsmeer. Kortom een bijzondere omgeving en geweldige entourage. Allereerst kregen de kandidaten een introductie van Ciro Cuciniello van Mangiassai (de beste pizzabakker van Nederland). Daarna hebben de kandidaten heerlijke pizza’s bereid en gebakken. De juryleden waren vervolgens zeer enthousiast over de kwaliteit van de pizza’s. Deze kunnen immers alleen zo lekker klaar gemaakt worden in een op hout gestookte steenoven.

Pizzaoven Clementi Mondo

Bij Masterchef Holland hebben de enthousiaste kandidaten de heerlijkste pizza’s gemaakt. Maar deze houtoven is naast het bakken van pizza’s ook geschikt voor het bakken van onder andere brood en flammkuchen. Vervolgens kunt u al uw ovengerechten in deze oven klaar maken. Ook uw vlees of vis kunt u in de Clementi Mondo oven bereiden door middel van een ovenschaal, BBQ rooster of het geavanceerde Multi Cooking System. Dit systeem is zeer handig, u draait door middel van een beugel (die vast zit aan de oven) een RVS rooster met lekbak in de oven. Zo kunt u meerdere gerechten gelijke tijd klaar maken. De Clementi Mondo pizzaoven wordt ook wel de Clementi Family genoemd, maar wij als langst verkopend buitenlands bedrijf voor Clementi noemen deze liever ‘Mondo’. Dit betekent ‘Wereld’ in het Italiaans, dus geschikt voor op iedere plek voor alle wereldgerechten!

Patent

De Clementi Mondo houtoven heeft een gepatenteerd lucht circulatie systeem, het zogenaamd ‘Air Plus System’. Mede vanwege dit systeem is de Clementi Mondo de beste pizzaoven uit ons uitgebreide assortiment. Wij durven te zeggen dat vanwege het materiaal gebruik, de mate van isolatie en het ‘Air Plus System’ de Clementi Mondo de beste pizzaoven is in zijn soort. Inmiddels heeft Masterchef Holland dit ook ontdekt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in drie maten. Kortom de perfecte houtoven voor bij u thuis in de tuin, veranda of keuken. Sinds kort is deze oven ook op gas beschikbaar!

Bekijk ook de pagina over deze houtoven voor meer gedetailleerde informatie: CLEMENTI MONDO of bezoek de site van CLEMENTI