Depizzaovenloods Logo Factuur

De lekkerste Italiaanse pizza soorten

Als u een van onze fijne Clementi pizzaovens heeft aangeschaft, dan wilt u deze natuurlijk ook direct gaan gebruiken. Wij delen al verschillende lekkere recepten met u, maar er is natuurlijk nog meer. Wist u namelijk dat er ontzettend veel verschillende Italiaanse pizza soorten zijn die u allemaal in onze pizzaoven kunt bakken? Wij hebben de lekkerste voor u op een rij gezet.

De Lekkerste Italiaanse Pizza Soorten

Verschillende mogelijkheden pizza soorten

Met een pizzaoven kunt u alle kanten op. Gaat u er helemaal voor en maakt u ook het pizzadeeg zelf? Hartstikke lekker! Het kan natuurlijk ook zijn dat u gebonden bent aan een bepaald dieet en liever niet uw, bijvoorbeeld, glutenvrije pizzabodem zelf maakt. Het is dan uiteraard ook mogelijk om deze in de pizzaoven te bakken.

We werken samen met verschillende deegleveranciers die glutenvrij deeg kunnen leveren of glutenvrije afbakbodems.

Het is natuurlijk ook niet altijd zo dat een pizza ongezond moet zijn. We kunnen er niet omheen dat het Italiaanse meesterwerk een flinke berg kcal bevat, maar grotendeels komt dit ook door de toppings. Hier kunt u naar hartenlust mee variëren. Zo zijn er veel verschillende soorten die lekker veel groenten of heerlijke verse vis bevatten.

De bekendste Italiaanse pizza soorten op een rij

Mogen er in de Clementi pizzaoven alleen Italiaanse pizza’s? Zeker niet! Ook met de heerlijke Amerikaanse bodems en toppings kunt u lekker aan de gang. Voor deze opsomming hebben we echter wel naar de Italiaanse pizza soorten gekeken, als ode aan de afkomst van de Clementi familie.

De Lekkerste Italiaanse Pizza Soorten

De lekkerste pizza soorten uit Italië: 

Pizza Margherita
Pizza Funghi
Pizza Tonno
Pizza Frutti di Mare
Pizza Quattro Stagioni
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Parmigiana
Pizza Napoli
Pizza Marinara
Pizza Calzone
Pizza Prosciutto
Pizza Capricciosa

Wilt u direct aan de slag met het maken van een heerlijke bodem en dito saus? Dan delen wij graag onze eigen authentiek Italiaanse recepten met u!