Depizzaovenloods Logo Factuur

Hoe kiest u een pizzaoven?

Hoe Kiest U Een Pizzaoven

Een pizzaoven kiezen kan een behoorlijke klus zijn. U moet immers met een aantal zaken rekening houden. En een extra moeilijkheidsgraad is de enorme keuze die er is. Hoe weet u nu zeker dat het model dat u op het oog heeft, ook daadwerkelijk goed bij uw huishouden of restaurant past? Bij De Pizzaovenloods kijken we extra goed naar uw wensen, waar de pizzaoven voor gebruikt gaat worden en waar u hem gaat plaatsen.

Een pizzaoven kiezen – het budget 

Sowieso is het natuurlijk erg belangrijk dat u rekening houdt met uw budget. Ieder model kent weer een andere prijs en tussen merken onderling kan het bedrag uiteraard ook verschillen. Een van de goedkopere modellen is de Clementino of de Metallo. Bij deze modellen worden ook een aantal gratis handige accessoires geleverd.

Een ontzettend populair, maar ook direct wat duurder model is de Clementi Mondo. Deze is er in verschillende maten. Er zijn verschillende uitbreidingen beschikbaar en hij is aan te passen aan uw wens en smaak. Ook hier zitten weer een aantal gratis extra’s bij die u van De Pizzaovenloods krijgt en die het gebruik van de pizzaoven nog aangenamer maken.

Bent u op zoek naar een professionele pizzaoven, bijvoorbeeld voor in uw restaurant? Dan is de Clementi Forno Professionale de oven waar u gelukkig van wordt. Uiterst professioneel, zeer ruim waardoor u 10 of 12 pizza’s tegelijkertijd kunt bakken, zeer goed geïsoleerd en ook nog eens een ware trekpleister voor uw etablissement.

Waar gaat u de oven plaatsen? 

Ook de locatie van de oven is iets waar u rekening mee moet houden in uw beslissing. Wist u dat het ook mogelijk is om een pizzaoven in uw keuken of uw serre te plaatsen? De Clementi Mondo of de Gold is namelijk zowel buiten als binnen te gebruiken. Dit komt door het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem waar deze Clementi-ovens mee uitgerust zijn. Doordat de rook zeer goed wordt afgevoerd, komt er vrijwel niets vrij als u het deurtje opendoet.

Kiest u toch voor een locatie buiten, dan dient de oven van uw keuze niet alleen als pizzaoven, maar ook als kachel. De ovens stralen namelijk een heerlijke warmte uit waardoor de zomeravonden in de tuin lekker lang kunnen duren.