Depizzaovenloods Logo Factuur

Pizzaoven buiten – informatie en tips voor het gebruik

Pizzaoven buiten kopen? Kies het model dat bij u past!

Bent u op zoek naar een pizzaoven voor buiten? Dan bent u bij De Pizzaovenloods aan het goede adres. Wij verkopen een breed scala aan pizzaovens van de allerbeste merken. Maar voordat u een pizzaoven aanschaft, is het belangrijk dat u weet hoe u de pizzaoven buiten netjes kunt houden en welke pizzaoven het beste bij u past.

In onze pizzaovenloods in Baarn vindt u ons assortiment pizzaovens. U bent hier van harte welkom om te kijken welk model het beste op uw wensen aansluit. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Wat is de beste pizzaoven voor buiten?  

De ovens van Clementi zijn geweldig als pizzaoven voor buiten. Ze zijn er in verschillende modellen, maten en uitvoeringen waardoor er voor iedereen wel een Clementi is die bij hun smaak past. Clementi Mondo is een speciaal model die je ook binnen kunt gebruiken, maar over het algemeen gebruiken de meeste mensen hun pizzaoven buiten. Lekker in de tuin of op een mooie plek onder de veranda, hij is te plaatsen op iedere door u gewenste plek.

Het fijne aan een pizzaoven buiten is dat u daar ook de ruimte heeft om heerlijk te kunnen bakken. Hij brengt veel warmte met zich mee tijdens het bakken en dit is niet altijd prettig in huis. Ook zijn de pizzaovens groot en is het niet altijd even makkelijk deze kwijt te kunnen.

Wat kost een buiten pizzaoven? 

De kosten van een pizzaoven voor buiten lopen uiteen. Het begint rond de € 800,- bij een standaard, maar zeer goede pizzaoven en eindigt bij ruim € 3000,- wanneer u voor een uitgebreid en groot model gaat. Bent u op zoek naar een exemplaar voor in uw restaurant? Dan moet u aan ongeveer € 12.000,- denken. Dit is uiteraard geen ‘normale’ pizzaoven voor buiten, maar een die zo gemaakt is dat hij ook de productie en snelheid van de horeca aankan.

Genieten van uw pizzaoven of houtoven

Zowel in de zomer als in de winter is het gebruiken van de pizzaoven een feestje! U tovert er de heerlijke recepten mee op tafel en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De houtoven alleen gebruiken voor pizza? Zeker niet! Kijkt u maar eens naar alle lekkere recepten die wij bij tip 3 noemen.

Ook vindt u hieronder een aantal tips over het gebruik van uw pizzaoven buiten, het gemak waar u hem mee kan onderhouden en vooral het plezier dat u van uw pizzaoven heeft.